Payment Method

PESANAN

Sila call / sms / email dahulu pesanan anda dan tunggu maklum balas dari Kak Engku terlebih dahulu sebelum membuat bayaran. Ini bagi memastikan produk yang dipesan masih mempunyai stok.

Jika terdapat sebarang soalan atau inginkan bantuan sila hubungi Kak Engku (019 2077643) atau emailkan ke gedungkakengku@yahoo.com.


CARA PEMBAYARAN

Pembayaran hendaklah dibuat dalam masa 48 jam (2 hari) selepas mendapat pengesahan stok dan jumlah kos pesanan dari Kak Engku. Sekiranya bayaran tidak diterima selepas tempoh tersebut, pesanan akan terbatal.


Anda boleh membuat pembayaran mengikut keselesaan anda.

* Pindahan Online (Online Transfer)
* Kemasukan Terus Melalui Mesin Deposit Tunai
* Pindahan Melalui ATM (Auto Teller Machine)
* Deposit ‘Bank-In’ Di Kaunter


Tengku Azmanira Raja Husin

No. A/C Maybank (1122 1303 7531)

No. A/C CIMB (1415-0076130-52-4)

No A/C Public Bank (4-5511795-02)


Jangan Lupe!

Selepas membuat pembayaran, jangan lupa inform Kak Engku ye, sms pun boleh. Barang InsyaAllah Kak Engku hantar pada keesokkannya juga menggunakan khidmat pos laju (kalau stok tiada Kak Engku akan maklumkan segera), selalunya barang akan sampai dalam 1-2 hari (kawasan bandar) dan 2-3 hari (kawasan luar bandar). Kalau Pening kepala gak nak bagitahu macamana pembayaran dah buat, call je lah Kak Engku (019 2077643)……Abis cerite hehehe.


HP No. : 019 2077 643 (Kak Engku)

Email : gedungkakengku@yahoo.com


KOS PENGHANTARAN.

Penghantaran adalah menggunakan khidmat pos laju. Penghantaran adalah pada hari Isnin hingga Sabtu sahaja. Kos Penghantaran akan Kak Engku nyatakan kemudian di dalam email / sms semasa pengesahan pesanan (berpandu jumlah berat pesanan). Barang pesanan InsyaAllah akan selamat sampai dalam 1-2 hari (kws bandar) ataupun 2@3 hari (kws luar bandar).


JANJI KAK ENGKU


Barang Yang Tidak Sampai Atau Mengalami Kerosakan, Kak Engku Akan Menggantikannya Dengan Yang Baru Tanpa Sebarang Kos Tambahan. InsyaAllah. (Rujuk Return Policy Ye)